Nieuws


Het laatste nieuws uit de kapsalon en schoonheidssalon voor Wijchen en omgeving leest u hier! Voor meer nieuws lees ook onze nieuwsbrief!Onze nieuwe collega’s Sofie en Zoë!

Nu Lisa het team van Kappersgevoel in Malden is gaan versterken en Karin de dolgelukkige moeder van een kerngezonde dochter Fem (op de foto) is geworden, heeft ons team met Sofie een fantastische nieuwe collega erbij gekregen. Sinds 1 februari heeft onze BeautySpecialiste Anne er ook een collega bij. Zoë Makodi zal Anne bij afwezigheid gaan vervangen in onze beautysalon. We zijn ontzettend blij met de komst van deze twee dames!

Toen Sofie met haar universitaire opleiding Pedagogische wetenschappen was gestart, sloeg de twijfel toe. Haar passie voor haar was zo sterk, dat ze niet lang daarna besloot haar hart te volgen en is begonnen aan de kappersopleiding. Na ervaring op te hebben gedaan bij een collega-kapper, heeft ze ons een prachtige brief gestuurd en inmiddels zijn wij bijzonder blij met de komst van deze gepassioneerde vakvrouw. Welkom in ons team Sofie!

Sinds 1 februari heeft onze BeautySpecialiste Anne er ook een collega bij. Zoë Makodi zal Anne bij afwezigheid gaan vervangen in onze beautysalon. Als je praat over iemand die haar hart en ziel in de behandeling en aandacht van een klant kan stoppen, dan heb je het over Zoë. Een vrouw die geboren is voor dit vak en zonder twijfel aansluit bij onze werkwijze. Wil jij graag een heerlijke ceremonie ervaren bij Zoē?

Reserveer dan online of telefonisch een moment voor jezelf bij haar. Zoë werkt om de week op zaterdag van 8.30 uur tot 16.00 uur.

Trends voorjaar/zomer 2017

Contouring
Denise en Gwen hebben in Rotterdam een training gevolgd voor nieuwe contouring technieken, waarbij wordt gekeken naar hoe je gezichtsvorm het mooist uitkomt door middel van kleur- en kniptechnieken. Benieuwd wat ze voor jou kunnen doen? Kom snel langs voor persoonlijk advies! De collectie bevat zes nieuwe beigetinten en de techniek is geïnspireerd op het contouren uit de make-up wereld. De vorm van je gezicht is altijd het startpunt. Daarna volgen de kleurkeuze, kleurplaatsing, coupe en styling, om tot een look te komen die het best bij jou past.

 

Groen, groener, groenst
Het is weer tijd voor meer kleurrijke kleding en minder donker gestifte lippen. Dit voorjaar gaan we voor roze tinten op de ogen en blorange in het haar. Vind je blorange toch iets te weinig kleur en heb je het lef een stapje verder te gaan? Groen is in alle tinten en vormen in opkomst! Qua coupe is the Blunt helemaal hot! Een volle, botte lijn voor medium lengtes en ook een ongestileerde pony kan een mooie combinatie zijn.

 

Men, wat gaaf!
Als man met half lang haar ben je met het half opgeschoren kapsel (en dus lang bovenop) nog helemaal van deze tijd. Ook de Man bun is nog dit jaar nog een echte hit en laten we eerlijk zijn… Sommige mannen staat het ook ongelofelijk sexy.

OYOY HAIR & SKIN

Elckerlycweg 20
6602 HJ Wijchen
T: 024-6419190
E: welkom@oyoy-hairandskin.nl

facebook

 

Openingstijden

Maandag 9.00 – 17.30
Dinsdag 9.00 – 21.00
Woensdag 9.00 – 17.30
Donderdag 9.00 – 17.30
Vrijdag 9.00 – 21.00
Zaterdag 8.30 – 16.00

24/7 Webshop:
Beauty Balloon supported by OYOY
 
Andere vestigingen van ons zijn:

Kappersgevoel
Eef en haar

Contact us

Naam*

E-mail adres*

Telefoonnummer

Bericht