Nieuws


Het laatste nieuws uit de kapsalon en schoonheidssalon voor Wijchen en omgeving leest u hier! Voor meer nieuws lees ook onze nieuwsbrief!Ibiza, wat hebben we genoten!

Zaterdag 10 juni was het dan eindelijk zover! Dit jubileum van onze salons OYOY hair & skin en Kappersgevoel hebben we met ons topteam gevierd met een welverdiende trip naar partyeiland Ibiza. Als gastheer en vrouw hebben we de dames eens goed in de watten gelegd en natuurlijk de mooiste plekjes van dit geweldige eiland laten zien. Lekker struinen op de kleurrijke Hippie Market, picknicken aan de baai van Las Benirras en dineren bij zonsondergang. Op maandag hebben we ook de tijd genomen om onze jubilarissen Gwen, Ylvi, Lynn en Juliëtte in het zonnetje te zetten. Zij zijn inmiddels al heel wat jaren een vast gezicht in onze salons en daar zijn we ontzettend blij mee!

We kijken terug op feestelijke trip waar we met z’n allen nog heel lang over zullen napraten. Wat was het een feest en wat vonden we het bijzonder om met ons team deze trip te maken naar onze favoriete vakantiebestemming.

Mariëlle en Bert

Van Eef & Haar naar BeautyBalloon

Na de lancering van de webshop BeautyBalloon.nl en de opening van BeautyBalloon Skin in het Van der Valk Hotel in Nijmegen-Lent is in Nijmegen centrum (Van Welderenstraat 71) op 1 juni BeautyBalloon Hair geopend. Na de overname van de salon Eef&Haar in 2013 was de naamsverandering naar BeautyBalloon nu een logische stap. Een cosmetische ingreep in samenwerking met interieurarchitect Daphne Rossen (Daph) en reclamebureau Studio Voorhuis heeft ervoor gezorgd dat de salon helemaal klaar is voor de toekomst. Met deze twee vestigingen voorzien BeautyBalloon Nijmegen e.o. van mooi haar en een stralende huid.

Denise geslaagd voor de kappersopleiding

Onlangs heeft Denise haar kappersdiploma in ontvangst genomen. Een buitengewone prestatie want i.p.v. de gebruikelijke 2-jarige opleiding, heeft Denise de opleiding in 1 jaar afgerond. We zijn daar als gecertificeerd opleidingsbedrijf natuurlijk bijzonder trots op!

Van harte gefeliciteerd Denise, we wensen je een prachtige carrière toe.

OYOY HAIR & SKIN

Elckerlycweg 20
6602 HJ Wijchen
T: 024-6419190
E: welkom@oyoy-hairandskin.nl

facebook

 

Openingstijden

Maandag 9.00 – 17.30
Dinsdag 9.00 – 21.00
Woensdag 9.00 – 17.30
Donderdag 9.00 – 17.30
Vrijdag 9.00 – 21.00
Zaterdag 8.30 – 16.00

24/7 Webshop:
Beauty Balloon supported by OYOY

Andere vestigingen van ons zijn:

Kappersgevoel

BeautyBalloon

Contact us

Naam*

E-mail adres*

Telefoonnummer

Bericht